Старшата на „Фрегата“ шампион на зона „Тракия“. Младшата се класира на финалите на купа „България“

Юноши старша

Юношите старша на „Фрегата“ са шампиони на зоната за трета поредна година. Тотално надмощие и разгромни разлики в резултатите постигнаха в зала „Младост“ момчетата на Десислав Симеонов. Победи с 31:8 над Поморие и 30:13 над „АСТИ – 91“ Хасково. Така с пълен актив от точки „Фрегата“ се класира за Държавното първенство в Горна Оряховица в края на май.

Индивидуални награди получиха Мартин Николов – най-добър ляв гард, Наско Грозев – най-добър разпределител и голмайстор на зоната с 55 гола, Асен Спасов –най-добър вратар, Атила Хасан – най-добро дясно крило и Десислав Симеонов – най-добър треньор на зоната.

След края на турнира Десислав Симеонов обяви разширения състав на зона „Тракия“, който ще участва на турнира „Да се срещнат най-добрите“ в Габрово в края на април. От отбора на „Фрегата“ освен спечелилите индивидуални награди са включени и Любомир Костадинов, Алекс Димитров, Радостин Стойков, Атанас Станев и Симеон Луков.

 

Разширен отборНагради

В Шумен юношите младша на „Фрегата“ се класираха за финалната четворка след загуба от „Албатрос“ Бургас  с 13:2 и победа над „Спартак“ Варна с 21:11. Финалният турнир ще се проведе в Горна Оряховица на 24 – 25 март.

Юноши младша