logo13 

Международен турнир е следващата проява на юношите на “Фрегата Бургас”.

От 29 юни до 01 юли спортна зала “Младост” ще е домакин на 25 – ти турнир за деца “Димитър Гурбалов”.

Традиционният турнир по хандбал от тази година се преименува в Burgas Cup – Dimitar Gurbalov 2018. Това е предизвикано от желанието на организаторите от “Фрегата” да покажат възможностите си пред отбори от друти хандбални школи.

В първото издание на формата на турнира участие ще вземат отбори от Румъния, Кипър, Македония и България. Общо 11 отбора от 8 клуба.

В турнира ще участнат шампионите за 2018г. при 16 годишните юноши- “Фрегата, бронзовият медалист на същата възраст и носител на Купа”България” отборът на “Локо” Горна Оряховица, традиционно трудният за побеждаване отбор на “Чардафон”, компания ще им прави “Раховец” Горна Оряховица, както отборите на “Торо Спорт” Виница, Македония и “Парнасос” Кипър.

При 14 годишните юноши “Фрегата” ще мери сили срещу шампиона за 2018г. на възрастта “Албатрос”, “Чардафон”, “Корабия”, Румъния и “Парнасос” Кипър.

Срещите стартират от 09.00ч. на 29 юни. Официалното откриване е от 17.00ч. Турнирът се провежда с помощта на Община Бургас и генералния спонсор на “Фрегата” и транспортна фирма “М-бус”.

Подкрепете “Фрегата” в първия международен турнир на домашна сцена.

Capture   Програма